Hangvilla Veszprém

Az ünnepi műsorban Veszprém apró és tapasztalt muzsikusai bemutatják, hogy városunk hogyan őrzi Kodály örökségét halála után éppen 50 esztendővel.

Kilenc év után újra egy színpadon Jamie Wichester, Hrutka Róbert és a Mendelssohn Kamarazenekar.

A Győri Filharmonikus Zenekar a magyar zenetörténet nagymestereinek műveiből összeállított programmal, Bogányi Gergely, a magyar zongoraiskola egyik vezető művésze közreműködésével és a nevével fémjelzett, a magyar hangszergyártás legújabb büszkeségének számító zongorával lép a veszprémi közönsége elé.

Hangvilla Veszprém

Koncz Zsuzsa új, Vadvilág című lemezével érkezik a Hangvillába.

A különleges előadás a szőttes készítésének több évszázados hagyományát idézi meg. A fonalak szépsége, a színek sokasága, a szövés ritmusa, és maga a szövő ember kezének mozdulatai ritmizálják a játékot. Konkrét szövegek helyett zenei effektek, dallamok, énekek és a tárgyakkal előhívott ritmusok teremtenek egy különleges zenei világot a produkciónak.

Egy 'zenei álarcosbál', ami tematikusan megy végig a Syrius legendás 1970-73 közötti időszakán, újraértelmezve a mára klasszikussá vált műveket.

Veszprém Agóra

Előadásunk egy óriási bújócska a két ügyetlen bohóc és a pajkos cica között, a rafinált macska mindig túljár az eszükön, ide bújik, oda bújik.

Hangvilla Veszprém

Ismét a Hangvillában a Budapest Bár szeptember 3-án!

Hangvilla Veszprém

Tavalyi nagysikerű szabadtéri koncertje után idén újra Veszprémben zenél a Csík Zenekar.

Andersen - Zalán Tibor: A rút kiskacsa

A tárgyak "farsangolnak" Charles Camille Saint-Saëns zenéjére.

Hangvilla Veszprém

A Budapest Klezmer Band 1990 óta szórakoztatja közönségét lendületes és humorral átszőtt színpadi fellépéseivel. Virtuóz módon ötvözi a Kárpát- medence különféle zenei irányzatait.

Bartók, Kodály zongoradarabjai és népzene a Muzsikás együttes és Fülei Balázs közös koncertjén a Hangvillában.

Hangvilla Veszprém

A Monarchia Operett operett-revü show-ja méltán érdemelte ki a kritikusok szerint a "leglátványosabb magyar operett gála" címet.