Program


HONEYBEAST – SYMPHONEY TURNÉ

HONEYBEAST – SYMPHONEY TURNÉ

A Honeybeast a tavalyi nagy sikerű Erkel Színházban tartott Symphoney koncertjével országos turnéra indul idén, az őszi-téli koncertszezonban, amely 7 nagyvárost érint és 2018 februárjában ér utolsó állomásához.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 16. csütörtök, 19:00

A zenekar a turnét stílusosan az otthonában, Szegeden, a Nemzeti Színházban kezdi, de részese lehet a jól ismert dalok szimfónikus megszólalásának még Debrecen, Miskolc, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, hogy aztán a pécsi Kodály Központba csendüljön föl utoljára a Legnagyobb Hős nagyzenekari hangszerelésben.

Az olyan Honeybeast-slágereket, mint a „Maradok”, az „Egyedül”, a „Hetes”, a „Bódottá” vagy az „Így játszom” ezúttal nagyzenekari kísérettel hallgathatjuk meg. A vendégzenészekkel kibővített zenekart tizenhat fős vonóskar, és egy női kórus segíti ebben.

„A zenei élményre, a megszólalásra koncentrálunk, nem annyira a rockos bulik hangulatára. Maradandó zenei és vizuális élményt szeretnénk adni a közönségünknek, és megköszönni az eddigi támogatást ezzel a produkcióval, amelyhez hasonló, hatalmas projektünk még nem volt. Az egész csapat lázban ég, rengeteg próba és előkészület előzi meg a turnét. A jól ismert dalok mellett olyan nóták is felcsendülnek, melyeket a turnékon nem játszunk, mert intimebbek, a zajos bulikon nem működnének, viszont a közönség és mi is szeretjük őket.” – meséli a Honeybeast-dalok szerzője, Bencsik-Kovács Zoltán.

Természetesen a hangtechnikára és a vizuálra is kiemelt hangsúlyt fektet a zenekar sok-sok meglepetéssel. ..
A turné állomásai:
11.04. Szeged – Nemzeti Színház
11.08. Debrecen – Kölcsey Központ
11.11. Miskolc – Művészetek Háza
11.16. Veszprém – Hangvilla
12.02. Zalaegerszeg – Art Mozi
12.14. Győr – Vaskakas Művészeti Központ
2018. 02.09. Pécs – Kodály Központ

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Testvér­intézményünk
Partnereink