Program


Kabóca Bábszínház - Nyakigláb artisták a porondon

Kabóca Bábszínház - Nyakigláb artisták a porondon

Szemünk láttára elevenednek meg a mozdulatlan báb-figurák, felidézik a csetló-botló kis és nagy emberek örökmozgó világát. A bábuk ugyanúgy fittyet hánynak a gravitációra, mint a könnyűléptű artisták, ugyanolyan mókásan billegnek, mint a lisztesképű bohócok,Kisasszonyok, kisurak!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 28. péntek, 10:00

Kabóca Bábszínház - Nyakigláb artisták a porondon
BEMUTATÓ!

Mindenki tudja, aki már látta, hogy a cirkuszban csodák történnek. Oly könnyedén pörögnek-forognak, ugranak szaltót, sétálnak kötélen az artisták, hogy csak ámulunk: ez is lehetséges? Mindenki tudja, aki már valaha látta, hogy a bábszínházban csodák történnek.
Szemünk láttára elevenednek meg a mozdulatlan báb-figurák, felidézik a csetló-botló kis és nagy emberek örökmozgó világát. A bábuk ugyanúgy fittyet hánynak a gravitációra, mint a könnyűléptű artisták, ugyanolyan mókásan billegnek, mint a lisztesképű bohócok,Kisasszonyok, kisurak! Ebben a műsorban hosszúlábú bábosok lépnek porondra könnyedén repülő, izgő-mozgó figuráikkal, hogy lüktető ritmust és önfeledt vidámságot hozzanak a hétköznapokba.

Mindenkit vár szeretettel a Nyakigláb Cirkusz!

Ajánló


Barátok, hangszerek és slágerek - dalok másokkal, másképp! A Hangvillában adott legutóbbi koncerthez képest ezúttal teljesen más összeállítású és hangszerelésű…

Egy este, amelyen a generációk párbeszéde megismételhetetlen élményt nyújt. A Jazzbois fúziós jazz-hiphop trió és az énekelt vers hazai legendáinak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Testvér­intézményünk
Partnereink