Program


SESSION/Led Zeppelin Session

SESSION/Led Zeppelin Session

A SESSION/Led Zeppelin Session zenekar visszatér „szülővárosába” Veszprémbe, hogy a megyeszékhely legexkluzívabb koncerthelyszínén ismét méltó módon állítson emléket a világ valaha volt legjobb és egyben legnépszerűbb rockzenekarának, a most 50 éves Led Zeppelinnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 2. szombat, 20:00

 Magyarországon az elmúlt évtizedekben megannyi híres zenész kezdte pályáját a Led Zeppelin által ihletve, és kiváló muzsikusok nevével fémjelzett emlékzenekarok tolmácsolták az „Istenek kalapácsának” is nevezett brit formáció dalait.

A veszprémi SESSION – kisebb nagyobb megszakításokkal - több mint két évtizede ápolja rendkívüli műgonddal ezt a hatalmas zenei örökséget, sokszor bátran hozzányúlva a szerzeményekhez, úgy változtatva rajtuk, ahogy maga a Zep is tehetné, vagy tehette volna. Apró zenei utalások, váratlan fordulatok teszik még izgalmasabbá koncertjeiket.

A koncert azért is lesz nagyon különleges, mert a MUSIC MERCANT, és az R55 MUSIC STORE jóvoltából,egy teljes LUDWIG ORANGE VISTALITE BONZO ZEP dob-set lesz a színpadon, olyan, mint ami a kultikus Led Zeppelin koncertfilmben: a ”The Song Remains The Same”-ben is szerepel.

SESSION – Led Zeppelin Session:
Dávid Roland – ének
Nagy Gergely – gitár
Kéri Kolos – basszusgitár
Tatai Tamás – dob
Közreműködnek:
Nagy Róbert Roberson – billentyű
Bodnár Balázs – billentyű

Ajánló


Barátok, hangszerek és slágerek - dalok másokkal, másképp! A Hangvillában adott legutóbbi koncerthez képest ezúttal teljesen más összeállítású és hangszerelésű…

Egy este, amelyen a generációk párbeszéde megismételhetetlen élményt nyújt. A Jazzbois fúziós jazz-hiphop trió és az énekelt vers hazai legendáinak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Testvér­intézményünk
Partnereink