Program


Újévi Operettgála - „Sohasem ér véget a dínom-dánom”

Újévi Operettgála - „Sohasem ér véget a dínom-dánom”

Operett, hungarikum. Egy ízig-vérig magyar műfaj, amelyet az egész világon ismernek, szeretnek, énekelnek. Szerelem, romantika, humor, a vidámság, csodálatosan megkomponált dallamok, valamint pazar látvány világ, a Monarchia Operett védjegye a pompás és a csillogó kosztümök, valamint azok a sztár szólisták, akiket évek óta szeret és visszavár a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 5. péntek, 19:00

Újévi Operettgála
„Sohasem ér véget a dínom-dánom”

A legnépszerűbb operettek, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák csendülnek fel a Monarchia Operett egész estés 2 felvonásos show előadásban. Részletek hallhatók Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Zerkovitz Béla, Eisemann Mihály, Huszka Jenő, Johann Strauss, Jacques Offenbach legszebb operettjeiből. Műsoron többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Mosoly országa, a Sissi a magyart királyné, A Csókos Asszony, az Orfeusz az alvilágban vagy a Denevér legszebb dallamai.

2 óra kalandozás a keringők királyainak városába, a hűvös Oroszország tájaira, vagy éppen a forró erotikus Afrika vidékeire, tüzes spanyol dámák, muzsikus cigányok, a revük tollas csillogó táncosnői, paraszt lánykák, csikósok közreműködésével. Elénk tárul a békebeli Budapest időszaka, életre kelnek az arisztokraták, a királynők, hercegnők történetei, megjelenik egy igazi magyar cigánykaraván is, de megmutatjuk azt is, hogy hogyan is vígadnak a magyarok. Mindez humorral, vidámsággal, romantikával fűszerezve, fülbemászó dallamokkal és az operett csodálatos szórakoztató világával, percenként változó látványképpel.

Ajánló


A két kiváló muzsikus 2008-ban határozta el, hogy e különleges hangszer-összeállítással közönség elé lép. Zenéjük nehezen sorolható bármely műfaji kategóriába,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Testvér­intézményünk
Partnereink